2 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15076950

Technical Specialist PDM, PLM Group Suomi Oy

Lyhyesti

Paikkakunta:
Turku
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Vakituinen työsopimus

Oletko sinä uusi työkaverimme? PLM tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla yhdeksi Suomen taitavimmista teknisistä konsulteista 3D SOLIDWORKS- ja Dassault-ohjelmissa! PLM Group Suomi etsii nyt SOLIDWORKS PDM:n teknistä asiantuntijaa äärimmäisen mielenkiintoisten projektien pariin, erityisen tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Haethan tehtävään jo tänään, sillä etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopealla aikataululla!

Kuvaus

Liityt osaksi PLM Group Suomen teknistä tiimiä, jonka laaja ja haastava tehtäväkenttä koostuu myynnin teknisestä tuesta, asiakkaidemme kouluttamisesta, edustamiemme ohjelmistojen käyttöönotoista sekä teknisten konsultointipalveluidemme toteuttamisesta. PLM Groupin tiimissä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pysyt ajan tasalla SOLIDWORKSin ja SOLIDWORKS PDM -tuoteportfolion uusimmista versioista.

Työ on asiantuntijatehtävä ja edellyttää laaja-alaista osaamista. PDM, eli tuotetiedon hallinta, tulee olemaan työtehtäviesi painopiste. Parhaiten tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on käytännön admin-tason kokemusta PDM / PLM järjestelmistä. Myös 3D CAD-osaaminen mahdollistaa menestymisesi tässä tehtävässä. Valmistavan teollisuuden yritysten sisäisten prosessien tuntemus sekä kokemus ERP-järjestelmistä ovat eduksi.

PLM Group Suomi tarjoaa sinulle

 • Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta; asiakkaiden tyytyväisyyden takaavat hyvin työssään viihtyvät tiiminjäsenet!
 • Näköalapaikan alan johtaviin yrityksiin.
 • Huolellisen perehdyttämisen laadukkaisiin tuotteisiin.
 • Mahdollisuuden työskentelyyn äärimmäisten mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen.
 • Joustavan etätyömahdollisuuden perehdytysjakson jälkeen.
 • Mukavan työyhteisön.

Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. PLM Group Suomi Oy tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa – upeiden tuotteiden parissa.

Työtehtävä

PLM Groupissa tavoitteesi on auttaa asiakkaitamme optimoimaan ohjelmistoratkaisunsa uusien ja parempien tuotteiden kehittämiseksi. Menestystekijöitäsi ovat osaaminen, hyvät ohjelmistotyökalut ja sitoutuminen asiakaslähtöisesti. Teknisenä konsulttina sinulla on monipuolinen työarki konsultointitehtävien parissa, ja olet mukana pienissä ja keskisuurissa projekteissa. Pystyt myös tarjoamaan 1. ja 2. linjan teknistä tukea tehtävissä, joissa tarvitaan syvällistä asiantuntemusta, koulutat asiakkaitamme Dassault-tuotteiden käyttöön, sekä autat myyntiä asiakastapaamisissa, joissa tarvitaan asiantuntemusta SOLIDWORKS- ja SOLIDWORKS PDM tuotteista.

Olet osa Pohjoismaiden teknistä tiimiä muiden teknisten konsulttien kanssa ja raportoit tiimin tekniselle johtajalle. Asiakkaasi ovat pääosin suomalaisia ja toimistosi sijainti on Turku. Vaikka tänä päivänä iso osa työtehtävistä voidaan hoitaa etänä, työsi voi silti olla liikkuvaa ja edellyttää matkustamista muutamia kertoja kvartaalissa.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi mekaniikka- tai IT-alalta.
 • Vähintään 2 vuotta työkokemusta SOLIDWORKS PDM:n kanssa admin-tasolla.
 • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi eduksi katsotaan ruotsin, tai muiden eurooppalaisten kielten, osaaminen.
 • Kyky matkustaa Suomen sisällä satunnaisesti.
 • Asiakaslähtöinen työskentelytapa, jossa asiakkaan ongelma on meidän haaste eikä asiakkaan taakka.

Eduksi tässä roolissa on kokemus seuraavista asioista:

 • Flow Simulation
 • 3DEXPERIENCE
 • Zendesk
 • MS Dynamics

Haemme asiakastapaamisissa vakuuttavasti ja uskottavalla tavalla kommunikoivaa henkilöä, joka on asiakas- ja liiketoimintalähtöinen. Koska saat myös pieniä projektijohtamisen rooleja, on tärkeää, että olet jäsennelty, ymmärrät numerot hyvin ja olet luontainen ongelmanratkaisija. Olet myös utelias ja haluat pysyä ajan tasalla oman alasi kehityksestä.

Muuta tietoa:

 • Aloitus: sopimuksen mukaan
 • Työaika: kokoaikainen
 • Kesto: vakituinen työsopimus
 • Sijainti: Turku, sekä etätyömahdollisuus perehdytysjakson jälkeen. Työ sisältää matkustamista n. 30-40 päivää vuodessa.
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work PLM Group Suomi Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Yrityskuvaus

PLM Group Suomi Oy:n juuret ulottuvat yli 25 vuoden taakse, ja lähtöpisteenä oli tarve 3D CAD -työkalulle. Nykyisin valjastamme yritykset osaamisella ja työkaluilla, joilla herätetään innovaatiot henkiin. Tämän takia olemme olemassa. Toiminnan keskiössä on ajatus, että haluamme auttaa asiakkaitamme innovoimaan entistä tehokkaammin. Tuotteidemme ja palveluidemme avulla asiakkaamme saavat tehtäviin optimoidut oikeat työkalut sekä osaamisen, jotka puolestaan mahdollistavat yrityksenne toimintatapojen ja tuotteiden jatkuvan parantamisen.

PLM Groupin johtamisrakenteelle on ominaista tehokkaat ja lyhyet päätöspolut, jotka eivät vain aseta korkeita odotuksia työntekijälle, vaan tarjoavat myös hyvät mahdollisuudet yksilölle luoda oma työympäristönsä ja uransa PLM Groupissa. Yli 140 työntekijää Pohjois-Euroopassa ja Baltian maissa tekee PLM Groupista maailmanluokan kumppanin. Päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme ohjelmistokonsultoinnin muodossa saamaan parhaat menestysmahdollisuudet 2D- ja 3D-CAD-, 3DEXPERIENCE, 3D-tulostuksen, teknisen tuen, koulutuksen tai teknisen tuen avulla.

Hae työpaikkaa!