3 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087449

Tekninen piirtäjä, Neste

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo, Kilpilahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Helmikuussa tai sopimuksen muk
Muut:
kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme Nesteelle teknistä piirtäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Onko sinulla esimerkiksi opintojesi kautta AutoCAD hallussa ja työskentelet sen parissa mielelläsi? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.​ 

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet osaksi kokenutta teknisten piirtäjien tiimiä, jossa pääset oppimaan ja kehittymään kokeneiden kollegoiden tuella. Työtehtäviisi kuuluu suunnittelijoiden avustaminen piirtämisessä ja kaavioiden muokkaamisessa. Lisäksi koostat sisäistä ohjeistusta, johon keräät tietoa kollegoilta ja laadit dokumentaation. Työskentelet Process Design -tiimissä, joten piirtäminen voi liittyä esimerkiksi PI-kaavioihin.

Tarjoamme

  • Todella hienon mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään oman alasi ammattilaisena
  • Osaavan tiimin tuen ja globaalin toimintaympäristön

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Etsimällämme henkilöllä on

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tausta esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen puolesta. Korkeakoulutausta ei ole edellytys tähän tehtävään. Hallitset hyvin AutoCAD:n, Microstationin tai Smartplantin osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa, etenkin kirjallisesti. Etsimme henkilöä, jolla on aktiivinen asenne, hyvät kommunikaatiotaidot sekä halu oppia ja kehittyä.

Muuta tietoa

  • Aloitus: Helmikuussa tai sopimuksen mukaan
  • Kesto: Vakituinen
  • Sijainti: Porvoo (hybrid)
  • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Hae työpaikkaa!