Hakutulos
1 päivä sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15013839

Tule kasvamaan huippumyyjäksi! Academic Workin Account Manager -haku on auki!

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Kategoria:
Account manager, B2B
Aloitusajankohta:
7.1.2019

Ekonomi, entinen kilpaurheilija, ravintolatyöntekijä, valtiotieteilijä, juristi… – Academic Workin huippumyyjiä tulee monissa muodoissa! Jos sinäkin motivoidut tuloksista, omaat pelisilmää sosiaalisissa tilanteissa ja haluat ympärillesi välittävän, tsemppaavan ja energisen yrityskulttuurin, hae mukaan yhteen Suomen kovimpaan myyntiorganisaatioon! Koska kasvumme on huimaa ja tavoitteemme korkealla, etsimme myyntiorganisaatioomme jatkuvasti parhaita uusia kykyjä. Emme halua CV:täsi tai hakemustasi – vain potentiaalillasi on väliä! Tee testit ja selvitä, onko sinusta kovan luokan myyjäksi, Academic Workin Account Manageriksi.

Kuvaus

Vauhtimme on päätähuimaava ja kasvumme kovaa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 54% ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 170. Ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja mahtava yrityskulttuurimme ovat kasvumme lähteenä. Olemme kunnianhimoinen porukka ja tuemme toisiamme matkalla huipulle. Haluathan sinäkin osaksi menestyvää joukkuettamme?

Innovatiivisuus on meille tärkeää ja tuomme markkinoille jatkuvasti uusia mielenkiintoisia konsepteja, kuten esimerkiksi kiihdytetyn oppimisen koulun Academyn, joka lanseerattiin Suomessa vuonna 2017.

Joko kiinnostuit? Läpäise testit niin olet askeleen lähempänä unelmaduuniasi!

Työtehtävä

Academic Workin Account Managerina rakennat oman asiakasportfolion ja toimit asiakkaittesi strategisena kumppanina. Kartoitat heidän tarpeitaan ja autat heitä kasvamaan. Aiempaa kokemusta myynnistä emme vaadi, sillä tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen asiakassuhteiden johtamiseen ja oman liikevaihtosi kasvattamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti. Account Managerinamme sinulla ei ole palkkakattoa.

Myyntiorganisaatiomme on huippuluokkaa! Vaadimme myyjiltämme hyvin aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan koulutuksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin. Academic Work on rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys, joka välittää korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia asiantuntijatehtäviin. Myyjänä pääset siis tekemään tiivistä yhteistyötä monenlaisten alojen kanssa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Kiinteistömaailma, Fira, CGI ja Neste.

Vastuullasi on koko myyntiprosessi prospektoinnista ja uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksien kehittämiseen ja johtamiseen konsulttimaisella otteella. Me emme ole pelkkiä käsiä välittävä henkilöstövuokrausyritys, vaan palvelumme ovat kokonaisvaltaisia, minkä vuoksi Account Managereiltamme odotetaan bisneslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

 • Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
 • Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
 • Tapaat aktiivisesti kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
 • Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
 • Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa

Joko sisäinen myyjäsi innostui? Läpäise testit niin soitamme sinulle!

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.

 • Ei palkkakattoa! Vuosittainen keskiansiomme myyjillä on reilusti yli toimialan keskiarvon.

 • Alan kattavin koulutus: B2B-myynnin koulutusohjelmamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.

 • Jatkuva koulutus ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: tukenasi ovat mm. Team Leaderit, Sales Coachit sekä koko johtomme, jotka ovat myös aloittaneet uransa meillä Account Managereina.

 • Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.

 • Energinen työkulttuuri ja sitoutuneet työkaverit: Meillä viihdytään loistavasti, työntekijät suosittelevat Academic Workia mielellään myös ystävilleen ja työnantaja-NPS -mittauksessa viimeisin tuloksemme olikin huikeat 93.

 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala: Henkilöstövuokraus on toimialana kasvanut 17%

 • Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, viime vuonna työllistimme yli 2000 henkilöä.

Huipulle on monta polkua, mutta vain yksi ohituskaista! Testaa, onko sinusta myyjäksi!

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme Account Manager, jos olet:

 • Rohkea – etsit ennakkoluulottomasti keinoja palvella asiakasyrityksiäsi
 • Tavoitteellinen – tulosten takominen saa adrenaliinisi virtaamaan
 • Kunnianhimoinen – asetat rimaa jatkuvasti korkeammalle
 • Periksiantamaton – asiakkaan ”ei” saa sinut vain yrittämään kovemmin
 • Kilpailuhenkinen – motivoidut tervehenkisestä kilpailusta
 • Sosiaalisesti älykäs – hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainroolissa myyjän työssä
 • Voidaksesi loistaa myyjän roolissa, tulee sinulla lisäksi olla:
 • B-ajokortti, jotta voit ajaa tapaamisiin firman autoilla  
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Korkeakoulututkinto

Aiempi kokemus myynnin parista katsotaan hakijan eduksi, mutta sitä ei edellytetä. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan koulutustarjonnan, sillä meille on ensisijaisen tärkeää, että pääset kehittymään ja kasvamaan kohti omia tavoitteitasi.

Aloitus: 7.1.2019

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, Helsinki tai Keilaranta 5, Espoo, sekä asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilö: Talent Acquistion Manager Satu Nissinen (Helsinki) ja Anna Alppinen (Espoo)

Aloita hakuprosessi tekemällä testit!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hakuprosessimme etenee vaiheittain. Ensimmäinen vaihe on testien tekeminen. Soitamme puhelinhaastattelun kaikille testit läpäisseille, minkä perusteella osa hakijoista etenee ensimmäiseen haastatteluun. Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Mietithän siis jo hakuvaiheessa valmiiksi kaksi suosittelijaa ja heidän yhteystietonsa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: talentacquisitionhel@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Muuta tietoa

Academic Workin palveluista, työpaikoista ja kulttuurista löydät lisää tietoa kotisivuiltamme www.academicwork.fi.

Hae tästä
Anna Alppinen consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Anna Alppinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa talentacquisitionhel@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15013839