1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15093850

Tuotepäällikkö, Labo Line Oy

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Kokoaikainen

Viihdytkö asiakasrajapinnassa ja haluat haastaa itseäsi asiantuntijaroolissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Labo Line Oy:lle Tuotepäällikköä vakituiseen tehtävään vastaamaan laboratorio- ja sairaalalaitteiden myynnistä ja laadukkaista asiakassuhteista. Mikäli nautit monipuolisesta työnkuvasta, jossa pääset kehittämään itseäsi, tämä paikka voi olla juuri sinulle! Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään! Etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Labo Linella kaiken keskiössä on asiakassuhteiden laadukas ylläpitäminen systemaattisesti pitkällä aikavälillä. Tuotepäällikkönä vastaat oman tuoteryhmäsi tuotteista ja toimit asiakkaiden suuntaan Labo Linen tuotteiden asiantuntijana. Vastaat tuoteryhmäsi tuotteiden myyntiprosessista sekä tuet asiakkaita laitteisiin sekä niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tarjolla on monipuolinen rooli, joka koostuu asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta, asiakastapaamisista sekä asiakkaan tukemisesta ja tarvittaessa kouluttamisesta laitteiden pariin. Tehtäviisi kuuluu myös päämiessuhteiden hoitaminen sekä jatkuvasti ylläpidettävä tuoteosaaminen. Tehtävä sopii aktiiviselle ja innokkaalle osaajalle, joka nauttii monipuolisesta työnkuvasta. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja saat työhösi tukea samassa roolissa työskenteleviltä kokeneemmilta kollegoilta. Labo Line Oy panostaa vahvasti tuotepäälliköiden tuoteosaamiseen sekä myyntikoulutukseen.

Työtehtävät

 • Omasta tuoteryhmästä vastaaminen ja monipuolisten myyntiprojektien johtaminen alusta loppuun
 • Koko myynnin kaaresta huolehtiminen: asiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen ja asiakastapaamiset kasvotusten tai etäyhteyksin
 • Koulutusten antaminen asiakkaille
 • Asiantuntijana toimiminen asiakkaan suuntaan
 • Tarjouskilpailuihin osallistuminen
 • Tuoteosaamisen ylläpitäminen jatkuvasti kehittyvällä alalla

Labo Line tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan omaan tekemiseesi ja haastamaan itseäsi jatkuvasti
 • Kattavan perehdytyksen ja koulutusta työsuhteen ajan
 • Rennon työilmapiirin ja mahtavat kollegat
 • Kansainvälisen työympäristön
 • Mahdollisuuden etätöihin

Mitä haemme?

 • Tehtävään sopiva koulutustausta (esim. laboratorioanalytiikka, laboratoriotekniikka tai kemian / tekniikan alan koulutustausta)
 • Hyvä paineensietokyky sekä myyntihenkinen ja pitkäjänteinen asenne
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Matkustusvalmiutta sekä B-ajokortti

Aiempi kokemus myyntitehtävistä sekä tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Yrityskuvaus

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratoriolaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja ylläpitoon keskittynyt perheyritys. Toimintaa ohjaavana ajatuksena on vahva asiantuntemus, teknisesti korkealaatuiset ja suorituskykyiset tuotteet sekä laitteiden käyttöön ja elinkaareen liittyvät koulutus-, huolto- ja validointipalvelut. Keskeisimmät toiminta-alueemme ovat ammattikäyttöön tarkoitetut kylmäsäilytysratkaisut, käyttäjän ja tuotteen suojaamiseen tarkoitetut työasemat, kemikaalien turvallinen säilytys, laboratorioiden pesu- ja höyrysterilointiratkaisut sekä laaja-alaisesti erilaiset lämpölaitteet, kuten uunit ja lämpökaapit. Tärkeimpiin asiakkaisiimme kuuluvat keskussairaalat, korkeakoulut, tutkimuslaitokset sekä teollisuuden toimijat.

Hae työpaikkaa!