2 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15053764

Työnjohtaja korjausrakentamisen ja saneerauksen pariin, pääkaupunkiseutu

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika, Kokoaikainen
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Kategoria:
Rakennusmestari
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Toistaiseksi voimassa oleva

Oletko valmis uusiin haasteisiin korjausrakentamisen ja saneeraushankkeiden parissa? Etsimme asiakkaallemme PL Conceptille työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan yrityksen mukana. Yrityksen vankkaan osaamiseen kuuluu korjausrakentaminen ja vaativat saneeraushankkeet, sekä erikoiskohteiden uudisrakentaminen - saat tilaisuuden oppia näistä ja saada vastuuta jo alusta alkaen. Mikäli sinulla on sopiva tekninen koulutustausta ja jo hieman alan kokemusta, hae heti! Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä.

Kuvaus

Tässä tehtävässä toimit työnjohdon tehtävissä tukenasi vastaava työnjohtaja. Työtehtäviisi kuuluu käytännön työnjohdon (toteutuksen ja työmaan aikataulun valvonnan) lisäksi hankintaa, laskentatyötä, hinnoittelua sekä laskuttamista. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa nopeasti myös vastaavan työnjohtajan tehtäviin.

Työtehtävä

  • Työnjohto – työmaan toteutuksen ja aikataulun valvontaa
  • Hankintatyö – materiaali- ja työvoimahankinnat
  • Laskentatyö – lisätyö- ja muutoslaskenta

Etsimällämme henkilöllä on

Ideaalihakijallamme on alaan soveltuva koulutustausta sekä jo jonkin verran kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työhön kykenevä työntekijä, jolla on jämpti työote. Hallitset hyvin Officen ohjelmat, ja erityisesti Excel on sinulle tuttu työkalu.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (rakennusinsinööri tai -mestari)
  • Vastaavaa työkokemusta n. 1-2 vuotta
  • Osaamista Officen ohjelmista
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Itseohjautuva ja jämpti ote työntekoon
  • Hyvät vuorovaikutustaidot

Muuta tietoa:

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

  • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

PL Concept Oy on vuonna 2007 perustettu saneeraus- ja peruskorjausrakentaja. Yritys toteuttaa erikokoisia ja erilaisia rakennushankkeita mm. liike- ja toimitilasaneerauksia, asuinkiinteistöjen putki- ja linjasaneerauksia sekä julkisivusaneerauksia. PL Concept toteuttaa myös projektinjohto- ja rakennuttamispalvelut.

Hae työpaikkaa!