1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15089383

Työnjohtoharjoittelija (kesätyö), Caverion Suomi Oy, Tampere

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Hei LVI-alan opiskelija tai vastavalmistunut, olisiko tämä sinun seuraava kesätyösi? Etsimme asiakkaallemme Caverionille kesän ajaksi työnjohtoharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin talotekniikka-alan työmaille sammutusliiketoiminnan pariin. Mikäli olet innokas uuden oppija, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja LVI-alan koulutustaustan, tämä tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle! Jatka lukemista ja hae paikkaa pian!

Kuvaus

Tässä tehtävässä pääset kesäksi oppimaan huippuammattilaisten seurassa Caverionin sammutusliiketoiminnan parissa tapahtuvaa työnjohtoa. Tehtävässä tulet työskentelemään sprinkleritekniikan parissa ja työtehtäviisi kuuluukin sprinkleriasennuksen työnjohtotehtävät. Osallistut siis hankintoihin, työmaan johtamiseen sekä asentajien johtamiseen ja osallistut työmailla pidettäviin kokouksiin. Työssä olet tekemisissä monien erilaisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä aito kiinnostus tehtävää kohtaan. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä, tämä tehtävä onkin ainutlaatuinen mahdollisuus oppia alasta ja erityisesti sprinkleritekniikasta alan ammattilaisten seurassa.

Mahdollisuuksien mukaan työsi sisältää käyntejä eri työmailla, mutta työtä on mahdollista tehdä myös pelkästään toimistolta käsin Tampereelta.

Tarjoamme

 • Kesätyömahdollisuuden, jossa pääset oppimaan alaa tunnetussa yrityksessä kattavan perehdytyksen avulla
 • Innostavan ilmapiirin ja mukavat kollegat
 • Mielenkiintoiset työtehtävät sprinkleritoiminnan parissa

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

 • Sprinkleriasennuksen työnjohtotehtävät
 • Sidosryhmäyhteistyö

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva koulutustausta (LVI-ala)
 • Hyvä suomen ja englannin kielitaito
 • Aktiivinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot
 • Rohkeus kysyä apua ja innokkuus oppia uutta

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi toukokuun alku
 • Kesto: Kesätyö, kesto esimerkiksi syyskuun loppuun. Mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella
 • Sijainti: Tampere
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Hae työpaikkaa!