1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15069385

Työpäällikköharjoittelija maanrakennukseen

Lyhyesti

Paikkakunta:
Vantaa
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Kokoaikainen

Etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networksille jo hieman aiempaa työkokemusta kartuttanutta tulevaisuuden osaajaa työpäällikköharjoittelijan tehtäviin maanrakennuksen pariin. Roolissa pääset osaksi mukavaa ja rentoa tiimiä sekä näkemään ison talon arkea vastuullisten ja kehittävien työtehtävien kautta. Etsimme henkilöä, joka voisi aloittaa roolissa mahdollisimman pian, ja jatkaa työssä ainakin marraskuun loppuun asti, mahdollisesti pidempään. Mikäli uudet haasteet ovat sinulle ajankohtaisia ja olet henkilönä positiivinen ja toimelias tiimipelaaja, lue tehtävästä lisää alta ja lähetä ansioluettelosi meille jo tänään!

Kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet maanrakennustöiden parissa sähköverkon rakennustyömailla. Pääset tutustumaan työpäällikön moninaiseen ja vastuulliseen tehtävänkuvaan valvonnan ja työnjohdon sekä erilaisten toimistotyötehtävien parissa. Motivoidut niin vaihtelevista työtehtävistä kuin työympäristöstäkin, sillä pääset liikkumaan työssä Vantaan toimiston ja ympäri pääkaupunkiseutua sijaitsevien työmaiden välillä. Työn liikkuvuuden takia toivomme, että sinulla on B-ajokortti sekä oma auto ja valmius aktiiviseen työhön.

Työyhteisöltä voit selkeiden omien vastuualueidesi lisäksi odottaa tukea ammatilliselle kehittymisellesi. Eltel on on alansa johtava toimija Pohjoismaissa, joten pääset tutustumaan myös ison talon toimintaan merkittävien infra-projektien parissa.

Tarjoamme

 • Roolin vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä
 • Mukavan ja rennon työporukan
 • Kattavan tuen ja perehdytyksen tehtävään

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Työtehtäväsi koostuvat maanrakennustyömaiden valvonta- ja työnjohtotehtävistä sekä laatu- ja turvallisuusseurannasta ja -raportoinnista. Toimenkuvan laajuus ja sisältö tarkentuvat ja ovat muokattavissa aiemman osaamisesi mukaan.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva infra-alan koulutustausta, kuten insinööri tai rakennusmestari. Voit olla jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa.
 • Aiempaa työkokemusta työmailta, esimerkiksi kesätöiden parista
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Hyvät it-taidot (MS Office)
 • Ajokortti (B) ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työmaalta toiseen siirtymiseen

Aiempi maanrakennuskokemus, taulukko- ja tekstinkäsittelyohjelmien käyttötaidot sekä englannin kielen taito nähdään tehtävässä etuna.

Etsimämme henkilö on:

 • Yhteistyötaitoinen – ymmärrät tiimin tärkeyden!
 • Itsenäinen ja oma-aloitteinen
 • Joustava

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian, elokuun aikana
 • Kesto: Vähintään marraskuun 2022 loppuun asti
 • Sijainti: Toimisto Vantaalla (työtä tehdään rajoitusten mukaan etänä) sekä työmailla pääkaupunkiseudun alueilla
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.

Hae työpaikkaa!