1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15082023

Valaistusratkaisujen myyntiedustaja Uudellemaalle, Imoon Finland

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki, liikkuva työ Uudenmaan alueella.
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan.
Muut:
Vakituinen työsopimus.

Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka tarjoaa korkealuokkaisia valaisimia myymälä- ja liiketilavalaistukseen. Etsimme nyt motivoitunutta ja kehittämishaluista myyntiedustajaa vastaamaan Uudenmaan alueesta. Asiakkaitasi ovat mm. suunnittelutoimistot, sähkösuunnittelijat, sähköurakointiliikkeet ja sähkötukut. Taustaasi tärkeämpää meille on oikea asenne, sekä into ja motivaatio tehdä vuorovaikutteista myyntityötä. Mikäli haluat valoisaan myyntityöhön, on tässä sinulle loistava mahdollisuus!

Kuvaus

Myyntiedustajana vastaat Uudenmaan alueen asiakkaista. Työnantajasi tarjoaa sinulle jo valmiiksi laajan rekisterin asiakkaita, joiden tarpeita kartoitat niin puhelimitse kuin paikan päällä. Lisäksi etsit jatkuvasti uusia asiakkaita ja teet aktiivista myyntityötä. Toivommekin sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, motivaatiota myyntityötä kohtaan sekä intoa päästä syventämään osaamistasi valaisimiin liittyen. Aiempi myyntikokemus auttaa sinua, mutta tärkeintä on kaupallinen ja liiketoimintalähtöinen ajattelutapa.

Tarjoamme

 • Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa työn tulos näkyy suoraan palkassasi
 • Mahdollisuuden edetä työssäsi ja vapauden tehdä työtä siten, miten itse parhaaksi näet
 • Mielenkiintoisen toimialan ja huippulaadukkaat tuotteet
 • Ammatillisen kasvun yrityksemme mukana

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tässä ketterässä yrityksessä saat vastuuta ja vapautta hyvässä suhteessa, sekä pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa – loistavien tuotteiden parissa.

Työtehtävä

Myyntiedustajana työskentelet itsenäisesti Uudenmaan alueella. Tavoitteesi on lisätä Imoon-brändin tunnettuutta valaistus-, sisustus- ja sähkösuunnittelijoiden, sekä tukkujen joukossa, tehden siitä ensisijaisen valinnan heidän toimeksiannoissaan. Liikut aktiivisesti Uudenmaan alueella, toimistomme sijaitsee Herttoniemessä.

Työtehtäviäsi ovat:

 • Imoon-valaistusratkaisujen esittely ja myynti suunnittelija- ja tukkutason asiakkaillemme
 • Uusien asiakkaiden hankkiminen ja kartoittaminen
 • Asiakassuhteiden ylläpitäminen ja asiakastapaamiset

Etsimällämme henkilöllä on

Hyväksi myyntiedustajaksi voi oppia, kun asenne ja motivaatio ovat kunnossa. Meille ei ole tärkeää taustasi, vaan halusi kehittyä työssäsi valovoimaiseksi ammattilaiseksi. Tärkeintä on hyvät kommunikointitaidot puhelimessa ja livenä. Myös innokas asenne myyntityötä kohtaan on ehdoton edellytys työssä menestymiseen. Myös valaistukseen liittyvä ymmärrys ja hahmottaminen opastetaan sinulle kattavassa perehdytyksessä.

Etsimämme henkilö on:

 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja reipas asenne
 • Intoa ja motivaatiota oppia ja kehittyä huippumyyjäksi
 • Kaupallinen tausta työn tai opintojen kautta
 • Sujuva suomen kielen taito, perus-tason kirjallisen englannin ymmärrys

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Vakituinen työsopimus
 • Sijainti: Liikkuva työ Uudenmaan alueella, toimisto Helsingissä
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Imoon Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Imoon Finlandilla on kokemusta ammattivalaistuksesta jo yli 30 vuoden ajalta. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälävalaistukseen; tuoretuotteille sekä muoti- ja ravintolamaailmaan.

Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. IMOON tekee valaistussuunnitelmia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia. Imoon valaisimia käytetään jo 50 maassa.

Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin valaisintoimittajaksi Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ympäristöystävällisyytensä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden valaistussuunnittelu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus. Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tšekin tasavallassa ja Etelä-Afrikan tasavallassa sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Amerikassa.

Hae työpaikkaa!