1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087446

Vastavalmistunut prosessisuunnittelija, Neste

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo, Kilpilahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Helmikuussa tai sopimuksen muk
Muut:
kokoaika

Etsimme asiakkaallemme Nesteelle uransa alkuvaiheessa olevaa prosessisuunnittelijaa. Onko sinulla kemiantekniikan/prosessitekniikan DI-tutkinto ja haluaisit aloittaa urasi prosessisuunnittelun parissa suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä? Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.​ 

Kuvaus

Prosessisuunnittelijana työskentelet osana projektitiimiä asiakasprojektissa/projekteissa. Alkuun työskentelet kokeneempien prosessisuunnittelijoiden tukena ja osaamisesi karttuessa tulet saamaan myös vaativampia työtehtäviä.

Tyypillisiin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi:

 • PI-kaavioiden laatimista
 • Instrumenttien määrittelyä
 • Hydraulisten laskelmien suorittamista
 • Erilaisten dokumenttien laatimista

Tarjoamme

 • Todella hienon mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään oman alasi ammattilaisena
 • Osaavan tiimin tuen ja globaalin toimintaympäristön

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Etsimällämme henkilöllä on

Edellytämme tehtävään kemiantekniikan/prosessitekniikan DI-tutkintoa. Voit olla juuri valmistunut, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme edellytä mutta se on toki eduksi. Eduksi on myös muu kemianteollisuuden työkokemus, esimerkiksi tuotannon puolelta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegoiden kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • DI-tutkinto (kemiantekniikka/prosessitekniikka)
 • Mahdollisesti jo työkokemusta alalta, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys
 • Sujuva englannin kielen taito
 • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen työskentelyote

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa

 • Aloitus: Helmikuussa tai sopimuksen mukaan
 • Kesto: Vakituinen
 • Sijainti: Porvoo (hybrid)
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Hae työpaikkaa!