Hakutulos
1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15021911

Vastavalmistunut työmaainsinööri NRC Groupille Itä-Suomeen

Lyhyesti

Paikkakunta:
Joensuu
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Kategoria:
Tilasuunnittelija
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Oletko vastavalmistunut työmaainsinööri ja etsimässä ensimmäistä oman alan työpaikkaa? Sinulla ei tarvitse olla alan työkokemusta, kunhan sinulla on reipas työote ja innostusta kehittyä rakennusalan osaajaksi. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia! Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydettyä.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista työmaainsinööriä Itä-Suomeen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina NRC Group:lla

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa, joka sisältää kenttätyöskentelyä ja toimistotyöskentelyä. Tehtävissäsi vastaat työmaapäällikölle ja toimit osana urakkaporukkaa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi raportointia, laatuaineiston kokoamista sekä henkilöstöhallintaa. Pääsääntöisesti toimit osana ratapuolen projekteja. Projektien koko vaihtelee ja isommissa projekteissa voi toimia useampi työmaainsinööri. Tulet työskentelemään eri puolilla Itä-Suomea ja täten työnkuvasi sisältää matkustamista.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tehtävät työmaalla ja toimistolla
  • Raportointitehtävät
  • Henkilöstöhallintatehtävät

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut infra- tai talorakennusinsinööri. Vaihtoehtoisesti olet suorittanut rakennusmestarin koulutuksen. Sinulla voi olla työkokemusta alalta esimerkiksi kesätöiden kautta, mutta aiempaa työkokemusta tärkeämpää on halua kehittää itseäsi ja rakentaa uraa työmaalla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja loogiset päättelytaidot. Työtehtävä sisältää matkustelua, jonka vuoksi edellytämme sinulta ajokorttia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva insinöörin tutkinto (esimerkiksi AMK kone-tai rakennusinsinööri)
  • Hyvät MS Office-taidot
  • Ajokortti
  • Hyvät ongelmanratkaisutaidot

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Huhtikuu 2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk + jatko mahdollinen

Paikka: Itä-Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

NRC Group on yksi Suomen suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista ja johtava rata, sähkö- ja turvalaitejärjestelmien asiantuntija. NRC Groupin asiakkaita ovat valtion ja kuntien toimijat sekä muun muassa satamat ja teollisuusyritykset. NRC Group on mukana useassa infra-alan allianssissa kehittämässä hankkeita aktiivisesti entistä tuottavampaan ja laadukkaampaan suuntaan. Projektit hoidetaan tehokkaasti nykyaikaisilla työvälineillä, tavoitteena tuottaa parasta arvoa rahalle, turvallisuudesta tinkimättä. Alan edelläkävijänä NRC Group panostaa ketterään sekä uudistuvaan toimintaan.

Jussi Ukkola consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jussi Ukkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15021911